Ideal Vita Logo

Ai grijă de tine cu
Alphaxyn TRIO!

Descoperă Secretul Energiei și Imunității cu Alphaxyn TRIO! Începe-ți ziua cu forță și vitalitate, bazată pe o combinație unică de ingrediente naturale!

Supliment natural produs în România, Alphaxyn TRIO crește energia, întărește sistemul imunitar, ameliorează durerile de cap, susține sănătatea inimii și îmbunătățește memoria.

Alphaxyn Trio Clienti

Ingredientele naturale din Alphaxyn TRIO:

Ameliorează durerile de cap:

Ceaiul verde este recunoscut pentru efectul său benefic în reducerea durerilor de cap, ajutând la îmbunătățirea stării de spirit și la creșterea nivelului de energie.

Luptă împotriva stresului și anxietății:

Ceaiul verde ajută la calmarea stărilor de nervozitate și la îmbunătățirea stării de spirit, având un efect pozitiv asupra stărilor asociate cu anxietatea.

Protejează celulele corpului:

Polifenolii din ceaiul verde și proantocianidinele din extractul de scoarță de pin oferă o acțiune antioxidantă, protejând celulele de stresul oxidativ și sprijinind sănătatea mentală. Vitamina C susține acest efect prin protecția împotriva radicalilor liberi și contribuie la absorbția fierului, esențială pentru sănătatea celulelor.

Întărește sistemul imunitar:

Seleniul, Zincul și astaxantina ajută corpul să lupte mai bine împotriva bolilor și a infecțiilor. Zincul este crucial pentru funcționarea optimă a sistemului imunitar și pentru regenerarea celulară.

Îmbunătățește sănătatea inimii:

Extractul din frunze de măslin cu oleuropeină ajută la menținerea tensiunii arteriale în limite normale și oferă protecție împotriva proceselor oxidative.

Crește nivelul de energie

Ceaiul verde și Acidul alfa lipoic ajută la menținerea unei greutăți optime și la creșterea nivelului de energie, facilitând transformarea glucozei în energie și sprijinind astfel un metabolism eficient.

Îmbunătățește memoria și concentrarea

Astaxantina, un puternic protector al celulelor, ajută la calmarea inflamației și protejează creierul de efectele negative ale stresului. Contribuie la o gândire mai clară și îmbunătățește memoria, fiind un aliat important pentru sănătatea minții tale.

COMANDĂ PACHETUL RECOMANDAT DE 3 FLACOANE ALPHAXYN TRIO

PENTRU IMUNITATE, AMELIORARE DURERI DE CAP ȘI ENERGIE ZILNICĂ

49% REDUCERE + TRANSPORT GRATUIT

297 lei

doar 149 lei

*Pachetul este special pentru o cură recomandată de 3 luni de zile.
Alphaxyn TRIO Pachet 3 Flacoane

SUPLIMENTUL ALIMENTAR ALPHAXYN TRIO ESTE APROBAT ȘI CERTIFICAT
DE MINISTERUL SĂNĂTĂȚII

Institutul Național de Sănătate Publică:

CERTIFICĂRI INTERNAȚIONALE DE CALITATE ALE SUPLIMENTULUI ALPHAXYN TRIO:

Good Manufacturing Practice – este un certificat care confirmă aderarea la un set de practici optime (promulgate de OMS) în fabricarea alimentelor, băuturilor, suplimentelor alimentare, produselor farmaceutice, dispozitivelor medicale și produselor cosmetice. Respectarea acestor practici este esențială pentru obținerea produselor de înaltă calitate în fiecare lot și pentru oferirea unui nivel ridicat de siguranță pentru consumatori.

Biosunline 2

Alphaxyn TRIO – Supliment Alimentar Modern

Ingrediente Naturale Antioxidant Alphaxyn Trio

Alphaxyn TRIO este un supliment alimentar modern, care îmbină forța naturii cu cele mai noi descoperiri științifice pentru a îmbunătăți starea generală de sănătate.

Acest produs conține o selecție atentă de ingrediente active, precum astaxantina, ceaiul verde și extractul din scoarță de pin. Acestea oferă o varietate de beneficii, de la a ajuta inima să funcționeze mai bine, până la sprijinirea sănătății minții.

Ingredientele din Alphaxyn TRIO sunt alese special pentru puterea lor de a furniza antioxidanți puternici și suport pentru sistemul imunitar, într-un mod unic față de alte suplimente. Diferența vine din calitatea superioară și combinația perfectă de ingrediente, care oferă rezultate clare și de lungă durată.

Spre deosebire de alte suplimente disponibile pe piață, Alphaxyn TRIO asigură o absorbție eficientă și o utilizare completă a nutrienților, ceea ce înseamnă că vei beneficia de toate avantajele la fiecare utilizare.

Cu Alphaxyn TRIO, vei avea parte de aceleași beneficii excelente cu fiecare capsulă, datorită standardelor înalte de calitate și precizia în selecția ingredientelor.

Astfel, Alphaxyn TRIO poate fi superior față de alte suplimente alimentare, oferind o soluție completă și eficientă pentru sănătatea ta, bazată pe cercetare științifică solidă și pe forța extraordinară a naturii.

Ingrediente Naturale Antioxidant Alphaxyn Trio

COMANDĂ PACHETUL RECOMANDAT DE 3 FLACOANE ALPHAXYN TRIO

PENTRU IMUNITATE, AMELIORARE DURERI DE CAP ȘI ENERGIE ZILNICĂ

49% REDUCERE + TRANSPORT GRATUIT

297 RON

doar 149 RON

*Pachetul este special pentru o cură recomandată de 3 luni de zile.
Alphaxyn TRIO Pachet 3 Flacoane

Recomandat de artiști și tehnicieni nutriționiști

Victor Slav recomanda Antioxidantul Alphaxyn Trio

„Recomand Alphaxyn TRIO deoarece îmi da un boost de energie necesar în activitățile mele de zi cu zi. Somnul este mult mai ușor, iar oboseala fizică nu mai este o problemă.”

Victor Slav - Vedetă televiziune

„De când folosesc antioxidantul Alphaxyn TRIO de la Ideal Vita, mi s-a îmbunătățit starea de sănătate, am mai multă energie și imunitatea mea s-a îmbunătățit considerabil.”

Maria Ghinea - Interpret muzică populară

Nivel ridicat de energie

„Îți recomand Alphaxyn TRIO! M-a ajutat în lupta cu oboseala și epuizarea fizică. Dupa o cură de 3 luni, s-a văzut diferența, iar acum mă simt mult mai bine.”

Iulia Bledea - Tehnician Nutriționist

Alphaxyn TRIO este folosit de oameni din toate colțurile țării

Elena

Vaslui

Denisa

Timișoara

Mihaela

București

Maria

Fetești

Andreea

Brașov

Studiile științifice internaționale demonstrează că ingredientele din Alphaxyn TRIO au multiple beneficii pentru sănătate: cresc energia, întăresc sistemul imunitar, ameliorează durerile de cap, susțin sănătatea inimii și îmbunătățesc memoria.

Citește mai jos studiile:

1. Studiu despre efectele benefice ale Oleuropeinei

Studiul „Efectele Antiinflamatoare ale Extractului de Frunze de Măslin și ale Compusilor săi Bioactivi, Oleacinul și Agliconul Oleuropeinei, asupra Celulelor Endoteliale și Epiteliale ale Căilor Respiratorii Mici” evidențiază cum oleuropeina din frunzele de măslin poate ajuta în reducerea inflamației. Această descoperire este importantă pentru combaterea bolilor asociate cu inflamația, cum ar fi problemele cardiovasculare și infecțiile respiratorii, subliniind beneficiile oleuropeinei pentru
sănătate.

https://doi.org/10.3390/antiox12081509

2. Studiu despre efectele benefice ale Ceaiului Verde

Studiul „O Revizuire a Rolului Ceaiului Verde (Camellia sinensis) în Antifotoîmbătrânire, Rezistență la Stres, Neuroprotecție și Autofagie” examinează multiple beneficii ale ceaiului verde. Acesta detaliază cum antioxidanții din ceaiul verde pot ajuta la prevenirea deteriorării pielii datorate soarelui, îmbunătățesc capacitatea corpului de a face față stresului, protejează creierul și sprijină procesul de autofagie, esențial pentru eliminarea componentelor celulare deteriorate. Studiul subliniază importanța ceaiului verde ca supliment natural benefic pentru sănătatea generală și binele organismului.

https://doi.org/10.3390/nu11020474

3. Studiu despre efectele benefice ale Astaxantinei

Studiul „Astaxantina și efectele sale asupra răspunsurilor inflamatorii și bolilor asociate inflamației: Progrese recente și direcții viitoare” examinează proprietățile antiinflamatorii ale astaxantinei, un pigment carotenoid natural, în diverse boli cronice și acute. Astaxantina intervine în mai multe căi de semnalizare celulară, evidențiindu-și capacitatea de a reduce inflamația. Este subliniată aplicabilitatea astaxantinei în tratarea afecțiunilor neurologice, diabetului, bolilor gastrointestinale, hepatice, renale, tulburărilor oculare și dermatologice. Această revizuire sugerează că astaxantina, datorită efectelor sale antioxidante, antiapoptotice și de modulare a imunității, prezintă un potențial terapeutic promițător împotriva unei game largi de boli asociate cu inflamația.

https://doi.org/10.3390/molecules25225342

4. Studiu despre efectele benefice ale Acid Alfa Lipoic în combaterea migrenelor (durerilor de cap)

Studiul „Efectul benefic al suplimentării cu acid alfa-lipoic ca tratament adjuvant potențial în cazul migrenelor episodice”, a explorat cum poate ajuta acidul alfa-lipoic femeile care suferă de migrene. Cercetătorii au împărțit 92 de femei în două grupuri: unul a luat zilnic un supliment de acid alfa-lipoic, iar celălalt a primit un placebo (un produs fără efect terapeutic) timp de trei luni. La sfârșitul studiului, femeile care au luat acid alfa-lipoic au avut parte de mai puține și mai ușoare migrene decât cele din grupul placebo.

Acidul alfa-lipoic este un antioxidant, ceea ce înseamnă că luptă împotriva unor particule dăunătoare din corp numite radicali liberi. Acesta are și rolul de a sprijini funcționarea corectă a mitocondriilor, care sunt părți ale celulei responsabile de generarea energiei. Prin aceste proprietăți, acidul alfa-lipoic nu doar că ajută la reducerea durerilor de cap asociate cu migrenele, dar contribuie și la îmbunătățirea stării generale de sănătate.

Pe scurt, studiul sugerează că acidul alfa-lipoic ar putea fi un supliment util pentru persoanele care se confruntă cu migrene, oferind o opțiune naturală pentru a gestiona această condiție dureroasă, îmbunătățind starea de bine generală și luptând împotriva stresului oxidativ în corp.

https://doi.org/10.1038/s41598-021-04397-z

5. Studiu despre efectele benefice ale Seleniului

Studiul „Rolul Seleniului în Inflamație și Imunitate: De la Mecanismele Moleculare la Oportunități Terapeutice” evidențiază importanța seleniului ca micronutrient esențial în sănătatea umană, incluzând metabolismul hormonilor tiroidieni, sănătatea cardiovasculară, prevenirea neurodegenerării și cancerului, precum și răspunsurile imune optime. Seleniul, prin incorporarea sa în selenoproteine, joacă un rol crucial în inițierea imunității, dar și în reglarea răspunsurilor imune excesive și a inflamației cronice. Studiul explorează cum deficitul sau supradoza de seleniu pot influența negativ celulele imune, subliniind legătura dintre seleniu, selenoproteine și funcționarea optimă a sistemului imunitar.

https://www.ncbi.nlm.nih.gov/pmc/articles/PMC3277928/

6. Studiu despre efectele benefice ale Vitaminei C

Studiul „Vitamina C și Funcția Imunitară” evidențiază rolul esențial al vitaminei C în susținerea sistemului imunitar. Vitamina C ajută la menținerea integrității barierei pielii împotriva patogenilor, susține funcția fagocitelor, cum ar fi neutrofilele, prin îmbunătățirea chemotaxiei, fagocitozei, generării de specii reactive de oxigen și eliminării microbilor. De asemenea, este crucială pentru declanșarea procesului de apoptoză și eliminarea neutrofilelor uzate, reducând necroza și posibila deteriorare tisulară. Vitamina C influențează și funcția limfocitelor, deși rolul său exact este mai puțin clar. Este demonstrat că deficitul de vitamina C duce la o imunitate afectată și o susceptibilitate crescută la infecții. Suplimentarea cu vitamina C poate preveni și trata infecțiile respiratorii și sistemice.

https://doi.org/10.3390/nu9111211

7. Studiu despre efectele benefice ale Zincului

Studiul „Rolul Zincului în Imunitatea Antivirală” explorează importanța zincului în lupta corpului împotriva virusurilor și în susținerea sistemului imunitar. Zincul ajută la întărirea apărării naturale a corpului și are proprietăți direct antivirale, cum ar fi inhibarea replicării virusurilor și stimularea răspunsului imunitar atât inat, cât și adaptativ. Este subliniată nevoia de zinc pentru funcționarea optimă a multor procese celulare și pentru combaterea eficientă a infecțiilor virale, evidențiind potențialul suplimentării cu zinc ca tratament preventiv și terapeutic împotriva bolilor virale.

Scott A Read, Stephanie Obeid, Chantelle Ahlenstiel, Golo Ahlenstiel, The Role of Zinc in Antiviral Immunity, Advances in Nutrition, Volume 10, Issue 4, 2019, Pages 696-710, ISSN 2161-8313. This is an open-access article distributed under the terms of the Creative Commons Attribution License, which permits unrestricted use, distribution, and reproduction in any medium, provided the original work is properly cited. https://www.ncbi.nlm.nih.gov/pmc/articles/PMC6628855/

8. Studiu despre efectele benefice ale Scoarței de pin sălbatic

Studiul „Efectul Suplimentării cu Pycnogenol asupra Tensiunii Arteriale: O Revizuire Sistematică și analiză” arată că Pycnogenol (un extract din scoarța de pin sălbatic), poate ajuta la scăderea tensiunii arteriale. Acesta este un compus natural cu efecte antioxidante, care ar putea fi benefic pentru persoanele cu tensiune arterială mare. Studiul a găsit că, în general, Pycnogenol a ajutat la reducerea ușoară a tensiunii arteriale atât sistolice cât și diastolice. Aceasta sugerează că scoarța de pin sălbatic poate fi un ajutor natural important pentru sănătatea inimii.

https://www.ncbi.nlm.nih.gov/pmc/articles/PMC6077626/

COMANDĂ PACHETUL RECOMANDAT DE 3 FLACOANE ALPHAXYN TRIO

PENTRU IMUNITATE, AMELIORARE DURERI DE CAP ȘI ENERGIE ZILNICĂ

49% REDUCERE + TRANSPORT GRATUIT

297 lei

doar 149 lei

*Pachetul este special pentru o cură recomandată de 3 luni de zile.
Alphaxyn TRIO Pachet 3 Flacoane

Cum să iei Alphaxyn TRIO pentru sănătatea ta, indiferent de vârstă sau profesie:

Ce trebuie să știi:

Alphaxyn TRIO este prietenul tău zilnic în căutarea unei vieți mai energice și mai pline de vitalitate, oferindu-ți suportul de care ai nevoie, indiferent de etapa vieții în care te afli. Fie că ești concentrat pe cariera ta sau te bucuri de momentele de relaxare, Alphaxyn TRIO este acolo pentru a-ți îmbunătăți ziua, ușor și eficient.

TESTIMONIALE:

sursa pareri

TESTIMONIALE VIDEO:

Rulează videoul
Rulează videoul
Rulează videoul

COMANDĂ PACHETUL RECOMANDAT DE 3 FLACOANE ALPHAXYN TRIO

PENTRU IMUNITATE, AMELIORARE DURERI DE CAP ȘI ENERGIE ZILNICĂ

49% REDUCERE + TRANSPORT GRATUIT

297 lei

doar 149 lei

*Pachetul este special pentru o cură recomandată de 3 luni de zile.
Alphaxyn TRIO Pachet 3 Flacoane

Întrebări frecvente (FAQ)

Alphaxyn TRIO este un supliment alimentar modern conceput pentru a susține sănătatea generală, utilizând o combinație de ingrediente active selecționate pe baza cercetărilor științifice pentru beneficii maxime.

Pentru a utiliza Alphaxyn TRIO, se recomandă administrarea unei capsule pe zi, dimineața după micul dejun, împreună cu un pahar mare de apă. Urmați întotdeauna instrucțiunile specifice de pe ambalaj.

Durata recomandată de utilizare poate varia în funcție de nevoile individuale, dar este sugerată utilizarea regulată pe termen lung pentru a observa beneficii maxime. Efectele pot varia de la persoană la persoană, fiind recomandată utilizarea pe o perioadă de cel puțin câteva săptămâni.

Eficacitatea și siguranța Alphaxyn TRIO sunt susținute de selecția atentă a ingredientelor, cu o atenție
deosebită la calitatea superioară și la abordarea holistică a sănătății, bazate pe cercetări științifice.

Alphaxyn TRIO se remarcă prin formula sa unică, care combină ingrediente cheie pentru a oferi suport optim sănătății, diferențiindu-se prin calitatea și eficacitatea ingredientelor utilizate.

Alphaxyn TRIO este conceput pentru a fi bine tolerat, însă, ca orice supliment, există un risc de reacții alergice sau interacțiuni medicamentoase. Consultați un medic înainte de utilizare, mai ales în cazul în care urmați alte tratamente.

Datorită compoziției sale echilibrate, Alphaxyn TRIO este conceput pentru a fi utilizat conform dozelor recomandate fără riscul unei supradozări.

Păstrați Alphaxyn TRIO în locul său original, ferit de lumina directă a soarelui și de umiditate, pentru a menține calitatea și eficacitatea suplimentului.

Nu. Femeile însărcinate sau care alăptează ar trebui să consulte un medic înainte de a începe utilizarea oricărui supliment nou, inclusiv Alphaxyn TRIO.

Verificați lista de ingrediente sau ambalajul produsului pentru a determina dacă este compatibil cu dietele vegetariene sau vegane.

Persoanele cu tensiune arterială scăzută care urmează tratament specific ar trebui să consulte un medic înainte de a începe utilizarea Alphaxyn TRIO, pentru a evita potențialele efecte asupra tensiunii arteriale.

Ingredientele din Alphaxyn TRIO, inclusiv extractul din frunze de măslin, polifenolii din ceai verde, extractul din scoarță de pin, acidul alfa lipoic, astaxantina, vitamina C, seleniu și zinc, oferă o gamă largă de beneficii pentru sănătate, cum ar fi efecte antioxidante, suport pentru sănătatea cardiovasculară și venoasă, și ajutor în menținerea tensiunii arteriale în limite normale.

Combinația unică de ingrediente din Alphaxyn TRIO ajută la protejarea sistemului cardiovascular prin proprietăți antioxidante, suport în menținerea tensiunii arteriale normale și îmbunătățirea microcirculației și permeabilității capilare.

Da, fiecare ingredient din Alphaxyn TRIO a fost selectat pe baza dovezilor științifice care indică beneficiile sale pentru sănătate, inclusiv studii care arată efectele antioxidante, antiinflamatorii, anticancerigene și de îmbunătățire a funcției imune.

Alphaxyn TRIO este disponibil sub formă de comprimate cu eliberare prelungită, permițând eliberarea treptată a principiilor active în organism și asigurând un efect de lungă durată.

COMANDĂ PACHETUL RECOMANDAT DE 3 FLACOANE ALPHAXYN TRIO

PENTRU IMUNITATE, AMELIORARE DURERI DE CAP ȘI ENERGIE ZILNICĂ

49% REDUCERE + TRANSPORT GRATUIT

297 lei

doar 149 lei

*Pachetul este special pentru o cură recomandată de 3 luni de zile.
Alphaxyn TRIO Pachet 3 Flacoane
Copyright © 2023 IDEALVITA

Disclaimer: Continutul acestui site are un caracter informativ si nu se substituie sfatul medicului de specialitate. Produsele noastre sunt omologate ca suplimenti alimentari prin legislatie nationala si internationala. Acestea se se elibereaza fara reteta si nu au rolul sa inlocuiasca recomandarile medicului de specialitate. Rezultatele pot fi diferite de mai multi factori cum ar fi raspunsul organismului, gradul afectiunii si modul in care este inteles si aplicat produsul.

La achizitionarea a 2 buc, primesti al 3-lea gratuit.

IdealVita.ro is not a part of the Instagram, YouTube, Facebook™ , Google Inc., and/or TikTok. Additionally, this website is NOT endorsed by Facebook™ and/or YouTube, Instagram, Google, and/or TikTok in any way. FACEBOOK™ is a trademark of FACEBOOK™, Inc.

IdealVita utilizează fişiere de tip cookie pentru a personaliza și îmbunătăți experiența ta pe Website-ul nostru. Te informăm că ne-am actualizat politicile pentru a integra în acestea si în activitatea curentă a IdealVita cele mai recente modificări propuse de Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Înainte de a continua navigarea pe Website-ul nostru te rugăm să aloci timpul necesar pentru a citi și înțelege conținutul Politicii de Cookie. Prin continuarea navigării pe Website-ul nostru confirmi acceptarea utilizării fişierelor de tip cookie conform Politicii de Cookie.